Tala Fou

Spanberger ma Johnson o loʻo toe tuʻuina atu se pili faʻapitoa e faʻalautele ai aano o manufasi ma moa i Virginia ma faʻaititia tau mo Virginians.

O le Tulafono o Meat Block o le a faapaleni ai le maketi o povi a Amerika e ala i le faʻaleleia atili o avanoa i tupe faʻameaalofa mo le aufaipisinisi laiti e faʻalautele pe fausia ai pisinisi fou.
WASHINGTON, DC - US Representatives Abigail Spanberger (D-VA-07) ma Dusty Johnson (R-SD-AL) i aso nei na toe faʻafeiloaʻi tulafono e lua e faʻateleina ai le tauvaga i le gaosiga o aano o manufasi.
E tusa ai ma se lipoti a le Rabobank 2021, faʻaopoopo le 5,000 i le 6,000 ulu o le gaʻo gaʻo i le aso e mafai ona toe faʻafoʻisia le paleni faʻasolopito o le gaʻo sapalai ma le faʻapipiʻiina.O le a fesoasoani le Meat Block Act i le faapaleniina o le maketi o povi a Amerika e ala i le faia o se polokalame fesoasoani ma nonogatupe faifaipea ma le Matagaluega o Faatoaga a le Iunaite Setete (USDA) mo le gaosiga fou ma le faʻalauteleina o aano o manufasi e faʻamalosia ai le tauvaga i totonu o fale gaosi oloa.
Ia Iulai 2021, ina ua uma ona taʻitaʻia e Spanberger ma Johnson le Tulafono o le Puipuia o Aano o manufasi, na faalauiloa ai e le USDA se polokalame e ogatusa ma le tulafono e tuuina atu ai tupe faameaalofa ma faaunegatupe i pisinisi laiti.E le gata i lea, o se vaega toʻatele i le US House of Representatives na palota e pasia le tulafono ia Iuni 2022 o se vaega o se afifi tele.
“O tagata fai lafumanu ma moa a Virginia latou te saofagā i le faitau miliona o tala i lo tatou tamaoaiga i le lotoifale.Ae o le faʻamalosia o maketi o loʻo faʻaauau pea ona faʻamalosia nei pisinisi taua, "o le tala lea a Spanberger."I le naʻo le Virginia o loʻo i totonu o le Komiti o Faʻatoʻaga a le Maota, ou te malamalama i le manaʻomia o tupe faʻaalu umi i le matou sapalai o meaʻai i totonu o le atunuʻu.E ala i le fa'ailoaina o le fesoasoani fou a le USDA i fa'alapotopotoga fa'apitonu'u e fa'alautele ai a latou galuega, o le a lagolagoina e le tatou tulafono fa'ale-va'aiga le pisinisi a manu a Amerika e ala i le fa'atuputeleina o le maketi.avanoa mo le au faifaatoʻaga Amerika ma faʻaititia le tau o faleoloa mo aiga Virginia.Ou te mitamita i le toe foʻi atu, faatasi ai ma Congressman Johnson, faʻalauiloa lenei tulafono, ma ou te tulimatai atu i le faʻaauauina o le fausiaina o le lagolago e lua e faʻatumauina ai le faʻatauvaʻa o lafumanu ma moa a Amerika i le tamaoaiga o le lalolagi atoa..
“E mana’omia e le atunuu o lafumanu ni fofo,” o le tala lea a Johnson.“O le au fai lafumanu na lavea i le tasi mea na tupu saga uliuli i le isi i nai tausaga ua mavae.O le Tulafono o Meat Block o le a maua ai le tele o avanoa mo tamaʻi faʻapipiʻi ma faʻamalosia tauvaga maloloina e fausia ai se maketi mautu.
O le Tulafono o Meat Block ua pasia e le American Federation of Farm Bureaus, le National Cattlemen's Association, ma le American Cattlemen's Association.
Na fa'ailoa muamua e Spenberger ma Johnson le pili ia Iuni 2021. Kiliki iinei e faitau ai le fa'amatalaga atoa o le pili.
O le sui faipule, e leʻi leva ona taʻua o le Congressional e sili ona lelei faifaatoaga faifaatoaga, na faalogo saʻo i le au faifaatoaga ma faifaatoaga Virginia ina ia mautinoa o latou leo ​​na i luga o le laulau o feutagaiga i le taimi o feutagaiga i le 2023 farm bill.[...]
E talanoaina e se sui faipule i le maota o le aai ia mataupu e pei o fesoʻotaʻiga i luga ole initaneti, saogalemu lautele ma le soifua maloloina, puipuiga o le faʻaleagaina o fana, atinaʻe, puipuiga o le siosiomaga, ma fefaʻatauaʻiga a le fono.E silia ma le 6,000 Virginians na auai i le Spanberger Event, First 46th Congressman Opening, WOODBRIDGE CITY HALL OPEN, Virginia - O le US Representative Abigail Spanberger na talimalo i se isi fonotaga lautele i le po anapo [...]
WOODBRIDGE, Va. - US Rep. Abigail Spanberger na auai i le 239 sui o le Konekeresi i luma o le Federal District Judge Matthew J. Kachsmarik) na auai i le 239 sui o le Konekeresi i le fautuaina o le avanoa i le mifepristone ina ua maeʻa le faaiuga o le Aso Faraile e taofia le faamaoniga a le FDA ma Vailaau Faʻasaina (FDA).Spanberger auai i le US Court of Appeals i le amicus briefing [...]


Taimi meli: Apr-17-2023