Tala Fou

O le fa'alauteleina o le maketi o meafaigaluega fa'amama otaota e mata'ina

Setema 30, 2022 03:00 AM EST Punavai: Future Market Insights Global and Consulting Pvt.Ltd. Future Market Insights Global and Consulting Pvt.Ltd. kamupani fa'atapula'aina
Del Newark, Setema 30, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) - O le maketi o mea e faʻamama ai le suavai o loʻo faʻamoemoeina e tatalaina avanoa tuputupu aʻe manuia i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga, resitalaina le CAGR o le 6.0% mai le 2022 i le 2032 i le 2022 .fuafua i le 234.6 miliona tala.E oʻo atu i le 2022, o lona tau faʻatatau e oʻo atu i le $ 418.9 miliona i le 2032.
Faʻavae i luga o tala faʻasolopito, o loʻo faʻatuputeleina le maketi o meafaigaluega faʻamama otaota a le lalolagi i le CAGR e tusa ma le 5.1% mai le 2016 i le 2021. Ina ia puipuia le sapalai o le vai, vai otaota ma fale faʻafefe, o loʻo faʻateleina le manaʻoga mo mea faʻaogaina vai otaota.Ae ui i lea, o le faʻasaoina o otaota ma paipa e le o se galuega faigofie.O le mea lea, o le faʻaofiina o mea faʻapipiʻi vai lafoai e manatu o se itu taua ae masani ona le amanaiaina le tumama.
E tusa ai ma se suʻesuʻega faʻavaomalo i luga o le maketi o meafaigaluega e togafitia ai le suavai leaga, o loʻo faʻamatalaina ai o le tele o ituaiga mea e mafua ai alavai, ma o nei paʻu e mafai ona faigata ona oʻo i ai, e faigata ai le aveeseina o le faagasologa.O mea faigaluega fa'amama alavai e fesoasoani e aveese poloka o le nofoaga ma fa'amama le alavai.O se fofo faigofie lea e mafai ona foia i lenei masini ma e faʻamoemoe e faʻateleina le faʻasoa maketi o masini faʻafefe vai otaota.
O le au taʻalo tele i le maketi o mea tau otaota ua faia se sao taua i le tuputupu aʻe e ala i le tele o auala muamua e pei o le tuʻufaʻatasia, faiga faʻapaʻaga, galulue faʻatasi, ma isi. tausaga.O lo'o galulue tagata fa'atauva i fa'afitauli e mafai ona fo'ia ai fa'afitauli ma tau umi mo le tele o vaega.
Amerika i Matu o loʻo faʻamoemoe e faʻatatau mo le 31% o le maketi o mea e faʻaogaina ai le suavai otaota i le lalolagi i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga.Ole tele ole maketi ole mea e fa'aogaina ai le suavai leaga e fa'amoemoe e fa'atupula'ia vave i le tele o tausaga ona o le fa'ateleina o le lagolago a le malo ma tupe fa'afaigaluega i le fa'atinoga ma le atina'e.
O le Iunaite Setete o le atunuʻu taʻutaʻua i le maketi i Amerika i Matu ma le maualuga o faʻatauga o mea faʻamama alavai.O lea nofoaga o lo'o fa'amoemoe e tosina mai ai le tele o avanoa tau pisinisi e fa'atumauina ma fa'amama alavai malolosi o taulaga eseese e to'atele tagata.
O Europa o loʻo taʻua o le itulagi e sili ona televave le tuputupu aʻe i le maketi o meafaigaluega faʻamama otaota ma e faʻamoemoe e faʻatatau mo le 27% sea i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.O lenei tuputupu aʻe e mafua ona o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo fale, o se tasi lea o mea sili ona taua i le tuputupu aʻe o le fausiaina i Europa.O loʻo faʻateleina le faʻatupulaia o pisinisi faufale i Siamani ma Peretania, faʻateleina le manaʻomia mo masini faʻamamaina o otaota.
Vaega taua:
Maketi Meafaigaluega Fausia Faʻatasi: O le maketi o mea faʻapipiʻi faufale a le lalolagi o loʻo fuafua e tupu i le CAGR o le 3.8% i le va o le 2022 ma le 2032.
Maketi fa'atautotogi mo masini eletise fa'atusatusa.O le maketi tau lisi o masini eletise i le lalolagi atoa ua fuafuaina e oʻo atu i le $ 107.2341 piliona i le 2022. O le faʻatupulaia o lenei maketi e faʻamoemoe e faʻamalosia e ala i le faʻateleina o tau maketi ma le tele o faʻaoga.
Maketi Meafaigaluega Saogalemu ma Mataʻituina: E oʻo atu i le 2032, o le maketi o le saogalemu ma le mataʻituina o mea tau maketi o loʻo fuafua e oʻo atu i le US $ 31.6 piliona.O le faʻatupulaia o le saogalemu, faʻalavelave-gaoi ma popolega i le lalolagi atoa o loʻo faʻateleina ai le manaʻoga mo mea saogalemu ma mataʻituina.
Alamanuia Fuafuaga Meafaigaluega Maketi: O le maketi o mea tau alamanuia mamafa masini tau e $2,456.2 miliona i le 2022 ma o loo fuafua e oo atu i le $3,992.5 miliona i le 2032. O le maketi e faamoemoe e tuputupu ae i le averesi o le 5% seia oo i le 2022. 2032 vaitaimi faʻataʻitaʻiga.
Le maketi o le utaina ma le la'uina o meafaigaluega.E tusa ai ma le Future Market Insights, o le maketi o meafaitino e faʻaaogaina meafaigaluega e tatau ona faʻatauaina i le $ 213.35 piliona i le 2022. E tusa ai ma suʻesuʻega a le FMI, o le maketi o meafaitino e faʻaaogaina meafaigaluega e tatau ona tupu i le CAGR o le 5.7% i le va o le 2022 ma le 2032.
O le Future Market Insights Inc. o se kamupani faufautua faapisinisi ma suʻesuʻega maketi a le ESOMAR, o se sui o le Greater New York Chamber of Commerce o loʻo faʻauluulu i Delaware, ISA.O le mauaina o le Clutch Leaders Award 2022 mo le maualuga o tagata faatau (4.9/5), matou te galulue faatasi ma pisinisi i le salafa o le lalolagi i la latou faigamalaga suiga pisinisi e fesoasoani ia i latou ia iloa o latou manaoga faapisinisi.80% o kamupani Forbes 1000 o matou tagata faʻatau.Matou te tautuaina tagata faʻatau i le lalolagi atoa i vaega taʻutaʻua ma maketi faʻapitoa i pisinisi tetele uma.fesootai ma i matou:
        Future Market Insights Inc. Christiana Corporate, 200 Continental Drive, Suite 401, Newark, Delaware – 19713, USA Tel: +1-845-579-5705 Sales inquiries: sales@futuremarketinsights.com


Taimi meli: Iul-20-2023